Wie ben ik?

Mijn naam is Kees Gort en ik ben fotograaf in Utrecht en omgeving.

Ik ben geboren in 1993 en was al op jonge leeftijd buitengewoon geïnteresseerd in de digitale camera van mijn moeder. Na een opleiding Journalistiek aan de Vrije Universiteit kocht ik van mijn eerste loon een eigen camera. Intussen zijn mijn foto’s al gepubliceerd door onder andere Wanderlust in hun boek over de Alpen, Hoogtelijn magazine en Punt magazine. Daarnaast ben ik huisfotograaf bij boulderhal Sterk.

Naast mijn freelance-werk was ik de afgelopen jaren ook in-house fotograaf bij de Universiteit Utrecht. Daar was ik verantwoordelijk voor organiseren en uitvoeren van foto- en videoshoots.

In mijn eigen tijd schiet ik ook landschaps- en boulderfoto’s. In de zomer organiseer ik fotoworkshops in de Alpen.

Waarom Mij?

Als fotograaf stel ik de mens centraal. Voor mij is hartstikke belangrijk dat mensen zich fijn voelen bij mijn aanwezigheid als fotograaf. Dit werkt. Het lukt me altijd foto’s te schieten waar niet alleen ik, maar ook mijn cliënten hartstikke trots op zijn. Het resultaat: foto’s met engagement.

Ook na de shoot ben ik niet klaar. Een belangrijk onderdeel van de fotografie is nabewerking. Met moderne technieken til ik uw foto’s naar een hoger niveau zodat u straalt op de foto. Natuurlijk is nabewerken bij mij inbegrepen in de prijs.

Wat voor foto's maak ik?

Commercieel ben ik beschikbaar voor: