Film

De bruiloft van Sanne & Floris

Het gebeurt niet vaak dat ik een bruiloftsvideo op mijn portfolio mag zetten, maar van Sanne en Floris mag het! De bruiloft was prachtig en veel gasten moesten een traantje laten. In deze video koos ik niet voor het perfecte plaatje maar juist voor het echte verhaal. Ik heb speeches en muziek van de bruiloft opgenomen en verwerkt in de montage voor een natuurgetrouwe weergave van de dag.

Kom proeftrainen bij UBoulder

Deze video schoot ik voor mijn vereniging UBoulder, een bouldervereniging die ik samen met vrienden heb opgericht. De regie en het camerawerk zijn van mij, de montage werd door een collega gedaan.

Into the Great Wide Open

In deze korte documentaire wandel ik de Kungsleden, een tocht van ruim 400 kilometer door het ruige noorden van Zweden. Of ik het einde haal, ontdek je door te kijken.

GR20 - The Hardest 100 Miles in Europe

Een korte documentaire over mijn wandeling over de beruchte GR20, een zware route door het ruige Corsica.

De Universiteit Utrecht zet de knop om

Met de oorlog in Oekraïne en hoge energieprijzen in het achterhoofd zet de Universiteit Utrecht de knop om: het is tijd om minder energie te gebruiken. In deze campagnevideo roept vice-voorzitter Margot van der Starre universiteitsmedewerkers op om zelf ook een steentje bij te dragen.

Covid of niet, de varkens moeten eten

Deze video schoot ik tijdens het hoogtepunt van de Covid-pandemie voor het lustrum van de Universiteit Utrecht. Boer en docent Joost legt uit over het reilen en zijlen van de varkensstal tijdens de strenge lockdown.

Een dag uit het leven van Paul

Paul is facilitair medewerker bij de Universiteit Utrecht. Samen met zijn collega’s beheert hij de gebouwen in de binnenstad. In zijn vrije tijd is hij kunstenaar en zit hij het liefst in zijn atelier. In deze video krijg je een kijkje in een dag uit zijn leven.

Wat doet een studentassessor?

Merel is studentassessor bij het bestuur van de Universiteit Utrecht. In deze video legt ze uit wat haar taken zijn en hoe ze impact heeft op het bestuur van de universiteit.

De energietransitie

Twee experts van de Universiteit Utrecht leggen uit waarom de energietransitie zo moeilijk op gang komt.

Rondleiding door de bibliotheek

Voor de Universiteit Utrecht schoot ik deze rondleiding door hun bibliotheek. Zo konden studiekiezers tijdens de Covid-lockdowns toch een kijkje op de campus nemen.